tiistai 25. heinäkuuta 2017

Luontopolku 2

Saatatte muistaa kun joskus kauan aikaa sitten sanoin, että aina joskus tulee tällaisia "Luontopolku" aiheisia postauksia. Niitä ei ole sen koommin tullut, mutta nyt kun kävin vähän aikaa sitten kuvailemassa siellä, eikä siellä tullut mitään sen erityisempiä kuvia niin ajattelin, että voisin niistä tällaisen postauksen tehdä näin vaihteeksi. Mennäänpäs sitten kuviin:


 Kun lähdin kotoa, näin heti pihalla tämän aidalla istuvan poikasen.

 Olin kotona odottanut jo aika kauan sateen loppumista. Kun se vihdoin taukosi niin lähdin luontopolulle, no enpä kauaksi kerinnyt kun alkoi jo uudestaan sataa. Onneksi oli sateenvarjo mukana niin odottelin sitten sen alla, sillä linnut eivät sateen aikaan niinkään liiku joten en liikkunut sitten minäkään :D
 Heti sateen jälkeen alkoi paistaa aurinko ja kun sillalla kävellessäni katsoin taakse, niin en voinut tätä maisemaa ohittaa noin vain, joten otin kuvan.
 Sitten tulikin hieman kostea naurulokki vastaan.

 Tämä lintu on mysteeri, sillä en tiedä mitä lajia se on. Epäilisin pajulintua sen naaman kellertävän viivan perusteella joka näkyy alemmassa kuvassa, mutta en ole aivan varma. Se saattaa olla vielä vähän poikanen ja oli siksi niin kesy.



 Sitten näin tämän nuoren sinisorsan jota kutitti poskesta kovasti.
 Näitä viimeisimpiä lintuja epäilisin telkän poikasiksi jotka ovat jo kuitenkin kasvaneet untuvikko vaiheesta.

                   Sellainen postaus tällä kertaa :)

Vihje seuraavaan postaukseen:
 En tiedä vielä :D
 
HEIPPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti